flirta tips

Flirta kan ge njutning. Att flirta är att låta ett barn inom dig gå ut, att uppträda naivt. En flirta episod kan ta bara några sekunder (du behöver inte alltför mycket tid för att ge en blinkning) eller utvecklas till utbyte av frätande och kvicka anmärkningar, som kan pågå veckor, månad eller någonsin år.

Vad till att börja med?

Om självförtroende under kommunikation med människor är inte din starka sida, kanske skulle det vara lättare för dig att börja med enkla flirta. Du kan tala på en omväg, som i förbigående. Kanske, när du upplevt enkelt flirta av misstag. Hur som helst, det är en enkel utrop “Hey, skönhet!”, Som ni har hört från en smart avstånd. Troligtvis skulle du hellre vara intresserad av vem grät än bli förolämpad. Tonåringar, taxichaufförer och lastbilschaufförer bara älskar sådana upptåg.

Enkel flirta är populärt eftersom du inte behöver vara alltför modig, och det finns nästan ingen risk. Var inte oförskämd eftersom ditt mål är att göra din samtalspartner leende, men inte att krympa från rädsla. Snälla, var inte så säker på att detta råd är för män bara: idag kvinnor också öva enkla flirta ganska ofta. Ny forskning, som genomfördes i Texas Polytechnic University, har visat att män anser kvinnor, som kan flört, för att bli mer attraktiv. Så, varsågod! Du bara måste se till att ingen skulle tro att du flirtade med honom / henne under ogynnsamma omständigheter (till exempel, inte flirta med rattfylleri cyklister).

När du känner att du kan gå från enkla flirta till mer allvarliga former av kommunikation, fortsätter att läsa våra flirta tips och uppmärksamma den professionella flirta tekniken. Ge en människa en komplimang, men komplimang för honom / henne, men inte för hans / hennes klänning. Om du sa “vad en vacker slips du har”, skulle man ha skäl att tänka om vad du gillade mer: honom eller henne. Det vore bättre att säga “denna tie passar dig väldigt mycket, det accentuerar blueness av dina ögon”.

Ställ intelligenta frågor. Inte förhöra inte och frågar inte om privatliv. Diskreta frågor som “Var växte du upp” skulle vara perfekt. Därmed ger du honom / henne att förstå att du skulle vilja lära känna honom / henne bättre. Undvik taggiga ämnen och “knepig” frågor som “hur mycket tjänar du” eller “vad vill du ha av livet”. Titta honom / henne i ögonen. Låt denna person för att möta din blick för mer än en minut, men inte stirra på honom / henne. Skift din blick för att ge din samtalspartner lite tid att samla sig / själv. Upprepa sedan denna metod, men den här gången med leende.

Gör en lätt beröring. Peka hans / hennes hand flyktigt (snabbhet här är en nyckelfaktor) under ett samtal. Det är bäst att göra det efter en person som sa något mycket tankeväckande eller rolig. Din gest kommer att låta honom / henne veta att du är helt överens med honom / henne och att du känner likadant. Men inte missbrukar denna metod. Stäng inte bortsett från en person som du flirta. Om du sitter bredvid honom / henne, vänder inte i sidled. Titta alltid på honom / henne när du talar så att din samtalspartner kan se ditt ansikte. Det kommer att göra honom / henne att känna att du fäster stor vikt vid hans / hennes ord. Nalkas. Det betyder inte att du ska omfamna honom / henne, men också inte sitta för långt bort. Avväpna honom / henne, ta ett steg framåt och inte retirera.

Och nu här är några praktiska råd för kvinnor (flickor) gäller effektivt flirt.

Ett. En kvinna kan bara le och lägga ögonen på en man i flera minuter, som om antyda att hon skulle vara nyfiken.

2. En kvinna kan delvis blunda med mening, som om att säga “jag tror att jag behöver någon som dig”.

Tre. En kvinna kan böja sitt huvud, som om att tänka om den här mannen skulle passa henne inte.

4. En kvinna kan stå upp och gå bredvid honom, skicka honom en kraftig signal om att han har en chans att stifta bekantskap med henne om han skulle vilja.

Fem. En kvinna kan titta på honom och sedan dra tillbaka hennes ögon, som om att erbjuda honom att titta på henne. Hon kan titta på honom i några sekunder och ger honom ett leende, som om antyda “Om du är intresserad, kom nära och presentera dig. Jag kommer inte bita dig “.

6. En kvinna kan förstå honom, som om av en slump och utbrista “Oh!”, Som om antyda att hon inte ville röra vid honom, men hon var tvungen att göra det, och det var trevligt.

7. En kvinna kan röra handen eller axeln då och då under promenaden, som om att uttrycka sin fördel på ett sådant sätt. Och då kan hon helt enkelt ge honom ett leende som antyder att hon gillar att vara bredvid honom. Dessutom kan hon höja ögonbrynen, som om att säga “Åh, kära, det är så trevligt”.

8. En kvinna kan röra hans knä eller axel, som om att visa att hon känns bra bredvid honom. Hon kan ta bort hennes hand och sluta tala, som om kontakten var så trevlig att hon var tvungen att ta ett andetag och samla sina tankar.

9. En kvinna kan argumentera med en man bara för skojs skull eller säga några tillrättavisningar är sådant tonfall att han skulle förstå att hon fortfarande tyckte om honom trots alla sina obetydliga meningsskiljaktigheter. 10. En kvinna kan be en man att hjälpa henne med några problem. Och medan han arbetar, kan hon andas upphetsat, som om att säga: “Det är så trevligt när någon tar hand om dig, och du kan bara njuta av denna vård. Det är en sådan lycka! ”

10. En kvinna kan be en man några frågor och sedan beundra hans klokhet, som om att säga: “Jag gillar hur du tänker. Jag kan alltid räkna med dig. ”

11. En kvinna kan se i hans ögon i slutet av en dag, något böja huvudet, ge honom ett leende, och sedan lätt höja hakan, som om antyda: “Jag har haft en bra tid, och om du vill kyssa mig, jag har inget emot. Bara kyssa mig. ”

Genom att uppmärksamma dessa signaler en man kan vara säker på att hon accepterar hans uppvaktning med favör. En man behöver veta att han närmar sig sin omhuldade mål lite i taget. Om han inte tar emot några signaler, kan han besluta att alla hans ansträngningar är värdelösa, och tappar intresset för henne.

Vi kommer att fortsätta att ge dig våra flirta tips, så kom snart igen. Ha en fin flirta!

Flirta och att kunna flirta är en av de viktigaste saker du kan lära dig att göra och det är viktigt att flirta och vara en bra flirt verkligen kan inte underskattas. Flirta handlar om att ha kul och ge ut signaler som du gillar någon. Flirta gör personen du pratar med må bra och föra er närmare varandra, men det är så lätt att få flirta fel. Om du någonsin fråga dig själv frågan “Hur vet jag om jag verkligen flirta?” Eller “Hur vet jag om jag blir flirtade med?” Så läs vår artikel om Flirta indikatorer. Flirta för mycket kan skjuta folk och göra det verkar som om du är först efter en sak. Däremot kan flirta för lite gör att du ser ointresserad. Minns våra flirta tips och att flirta handlar om att ha roligt, både för dig och den person du flirta med. Så satte ett leende på läpparna, håll huvudet högt och njut av dig själv. Följande flirta tips bör hjälpa dig att få det rätt.

Flirta tips – Den “göra”
Nedan är en lista över flirta “göra”. Försök att komma ihåg dessa flirta tips när du flirta:

Sätt ett leende på läpparna, är detta det viktigaste du kan göra när flirta eftersom det visar att du är vänlig, bekväma och njuta av dig själv.
Prata med den person du flirta med om saker du gillar och njuta. Till exempel om du gillar fotboll, säger ni. Undvik kontroversiella ämnen eller saker du inte gillar. Säger saker som “Jag hatar …” gör att det låter negativ och att vara negativ är alltid ett misstag när flirta. Se vår artikel om första dagen konversation för mer råd om vad man ska diskutera.
Medan flirta göra regelbundna direkt ögonkontakt och håll blicken något längre än vanligt, men inte tvinga den och inte stirra. Försök att få det att se naturligt.
Ställ frågor om de saker den person du flirta med talar om att visa att du lyssnar och intresserade, även om du inte är.
“Jag undrar” och “jag tror” är bra sätt att börja meningar när flirta.
Ladies, leka med hår, kan ett sugrör eller omrörare vara lockande för män när det görs rätt!
Ge uppriktiga komplimanger till den person du flirta med, folk älskar att bli smickrad.
Nonchalant vidröra den person du flirta med på armen eller handen kan uppskattas, men var försiktig och inte mer än göra det.
Sitt rakt med hakan när flirta, slouching kommer att avge ett felaktigt intryck.
Om du introduceras, alltid erbjuda din hand för att skaka, upprepa deras namn och säga hej klart och ställa en fråga för att få bollen i rullning.
Kom ihåg, när du flirta, använda alla ovanstående med måtta, om du mer än göra det, kommer det att verka falsk och påtvingad.

Flörta Tips – Den “inte göra”
Följande är en lista över flirta “inte göra”. Kom ihåg dessa flirta tips när du flirta:

När flirta aldrig använda chat upp linjer, de helt enkelt inte fungerar och kommer bara få dig att se ut som en idiot.
Försök inte att nervöst skruva på sig när flirta. Fidgeting kommer att göra det ser ut som du känner dig osäker och nervös. Detta kan mycket väl vara fallet, men du vill inte låta den person du flirta med vet.
Korsa inte dina armar över bröstet eftersom det kommer över som defensiv och det sista du försöker vara när flirta är defensiv.
Aldrig titta ner när man talar samtidigt flirta, titta på den person du flirta med och försöka göra regelbunden ögonkontakt. Kom ihåg att du flirta med dem, du flirta inte med marken.
Försök att inte punktera meningar med nervösa “emm ‘eller’ va ‘ljud och aldrig använda fraser som” du vet “.
Medan flirta inte bita naglarna, plocka på nagelbanden och aldrig någonsin skrapa smuts under naglarna, om du ut att flirta bör vara ren redan!

Många människor flirt av många olika skäl. Ensamstående flirta liksom gifta flirt också. Men deras skäl för att flirta kan ibland betyda samma sak eller att de faktiskt kan flirta av andra skäl. Tekniskt Flirta innebär visningar åtgärder som är lekfull, romantisk indikerar att en annan person som de vill ta sitt förhållande till en annan nivå. Dessa åtgärder kan vara muntlig såsom kan vara fysisk i naturen. Vare sig det är verbalt eller fysiskt, är dessa åtgärder ett sätt som antyder mild intimitet under en vänskaplig relation som uttrycker lämplig etikett när offentligt.

Nu som sagt, många människor flirt av många olika skäl. Den typiska orsaken till flirta är då en enda man eller ensamstående kvinna försöker få uppmärksamhet av någon att de lockas till. Denna typ av flirta kan vara i form av en stare, en våg eller ett leende. När väl de två personer börja kommunicera då mer flirta kan åstadkommas med kommunikation. Flirta med kommunikation kan vara i form av en komplimang eller personligt samtal som inte gör alla de människor känner sig obekväma, men gör det ena eller det andra människor känner sig smickrad.

Nu en del människor som kan eller inte kan vara singel njuta Flirta som en form av uppmärksamhet. De njuter av uppmärksamheten av andras reaktioner när de flirta med andra människor. Detta kan också vara i form våg eller ett leende. Flirta med kommunikation kommer också genom att ge vissa komplimanger eller få människor att skratta om vissa personliga frågor. Och när det hela handlar om vissa människor bara naturligt inte flirta veta att de faktiskt ger dessa känslor till andra.

Oavsett om du är singel eller om du är gift eller i en relation, kan flirta faktiskt vara friska. Det ger ut känslor inom som är riktigt bra för din kropp och din själ. Det hjälper också till med att attrahera andra och det hjälper också att hålla en långvarig relation känns fräsch och återupplivas. Flirta kan också vara i en fysisk form, men var försiktig så att inte vara att fysiskt eftersom detta kan göra att vissa människor känner sig mycket obekväm.

Flörta tips för killar – Lär dig vad Flickor önskar
Det finns många tillfällen när män vill fånga uppmärksamheten hos någon som de är intresserade av men de är typ av osäker på hur man gör det. Försöker fånga någons uppmärksamhet genom att flirta kan kännas väldigt överväldigande som man verkligen inte vill försöka göra bort sig. Men flirta kan vara mycket lätt och roligt på samma gång. Typisk flirta är det medel som någon kan vara lekfull eller romantisk, vilket tyder på att de har ett intresse i någon annans.

Flirta kan uppnås i en hel del olika former. En form är verbal och den andra formen är fysiskt. Men det är bäst att börja med en verbal form av flirta om du inte riktigt känner personen som har fångat din uppmärksamhet. Och om du flirta med någon som är en vän och någon du känner så är det bäst att vara subtil som du absolut inte vill lossna för stark.

Flörta Tips för tjejer – hur få honom Hooked
Ibland en av de mest nerv haverera upplevelser för någon tjej försöker flirta med någon som de är intresserade i. I vissa fall, kvinnor tycks vara mer blyg än andra och i vissa fall en del kvinnor är tvärtom. Flirta ska vara roligt, men kan ibland kännas väldigt överväldigande som en kvinna inte vill skämma ut sig själv. Men det finns en hel del flirta tips för tjejer som borde följa så detta sätt att de inte skämma ut sig själva och de kommer att åstadkomma få som ville positiv uppmärksamhet från den person som fångar deras uppmärksamhet.

Tekniskt flirta sätt att visa handlingar som är lekfulla och romantiska, vilket indikerar att en annan person som de vill ta sitt förhållande till en annan nivå. Om det inte finns något förhållande som etablerats ännu, är dessa åtgärder används för att fånga uppmärksamheten hos en annan person. Dessa åtgärder kan vara såväl fysiska som verbala.

Öka dina chanser att lyckas med Online Flirta
När du funderar på att träffa någon ny, kan du vända dig till Internet för hjälp. Online dating webbplatser ökar i popularitet och miljoner använder dem att hitta sin perfekta match. Män och kvinnor tenderar att vara olika i termer av deras online flirta tekniker men så navigera världen av dating webbplatser kan vara svårt. Det hjälper att veta vad dessa skillnader så att du kan se till att du är båda på samma våglängd när det gäller kommunikation. Vissa saker kan göras för att förbättra din svarsfrekvens och ger dig möjlighet att träffa fler människor också. Ju mer du vet, desto mer framgång du kommer att ha.

Det första man måste komma ihåg när det kommer till online flirta är att män tenderar att vara mycket direkt. Vad de säger är precis vad de menar.

Flirta är en konst och du måste behärska sina färdigheter att framstå som en utmärkt flirt. Alla har inte denna talang. Men med träning kan du definitivt behärska. Du kan också prova de 10 flirta tips som publiceras i flera tidningar samt tillgängliga på olika webbplatser.

De översta 10 flirta tips är följande:

Ett. Kvinnor är mycket förtjust i uppmärksamhet. Så alltid se till att du märker noga allt som hon bär och allt som hon gillar. Du kan kommentera det senare för att få henne att känna sig speciell. Detta är den bästa bland de 10 bästa flirta tips.

2. Komplettera den person för varje liten positiv sak han / hon gör. När allt, gillar varje människa vara uppskattad.
Tre. En mycket viktig punkt i de 10 flirta tips är att visa inte för mycket iver. Var inte över vänliga och du inte be om hans / hennes telefonnummer på den första dagen av bekantskap.

4. Alltid presentera dig själv som attraktiv inför den person du vill imponera. Visa upp din personlighet och goda seder.

Fem. Gott humör är en viktig egenskap hos en framgångsrik flirt. Knäcka några lättsam skämt och om hon ler så du kan vara säker på att du är på rätt väg mot vänskap. Men se till att du inte hjärta någons känslor i processen. 6. En annan mycket framgångsrik flirta tips är att slå upp en sund konversation. Prata om något som ni båda är intresserade i. Till exempel, kan du tala om sport, konstverk eller ens en politisk fråga.

7. Ignorera alla att göra honom / henne att känna sig viktiga.

8. Beskriva dig själv som en person med smak och kunskap. Använd fina ord medan samtalade. Om du vill kan du även leta upp några intressanta ord i ordlistan. Men se till att du inte använder ett ord som du inte vet innebörden av. Detta kommer att rädda dig från att använda dem i felaktiga sammanhang.

9. Ha alltid ett lyckligt leende på läpparna. Det är allmänt att personer med ett trevligt temperament är alltid uppskattat.

10. Se till att du alltid håller ett öga kontakt. Ditt kroppsspråk är en mycket viktig funktion i framgångsrika flirta.

Det främsta syftet med flirta är att ha kul. Se till att du inte skadar någon i processen att flirta. Prova flirta tips i loveandtips.com att vara framgångsrik.

Ett. Kom närmare! Sedan bryta ögonkontakt precis tillräckligt länge för att titta ner på sina läppar. Det är en subtil cue att du är öppen för en kyss!

2. Välj en signaturmelodi. Spela det att pumpa upp dig när du är redo. Sen när du hör det när du är ute, kommer det få dig att må bra – och djärv nog att säga hej till den hetaste av de heta killar!

Tre. Bär dangly örhängen. De fäster uppmärksamheten på de släta kurvor av vår hals – det är ett elegant sätt att subtilt visa hud.

4. Håll tuggummi eller Tic TAC din plånbok. “Vill du ha?” är världens enklaste isbrytare.

Fem. Titta Taylor Swifts video “Jag är bara mig när jag är med dig” och kanalisera sin fånigt, lättroad personlighet. Det är precis vad killarna menar när de säger, “Förtroende är sexig.”

6. Bemästra bump-och-plattare. Kör in i en söt kille på ett fullsatt fest. Säg, “Åh, förlåt – jag blir en total klumpig runt söta killar.” Sedan är det bara presentera dig själv.

7. Gör datum spontant. Sms: “Jag är sugen på en McFlurry! Drop vad ur doin och slog drive-thru w mig? :)”

8. Reta honom lite. Exempel: När en kille du pratar med första berättar hans namn, säger, “Vad?” så han har att luta sig in för att upprepa sig. Säg sedan: “Vad?” igen med ett leende. Du kommer att bryta isen med din lekfulla skämt.

9. Öva din teknik. Smyga in lite flirta när du kan, liksom med din varma servitör. Du kommer bli förvånad över hur “praxis flirta” ökar ditt självförtroende när du pratar med en kille du verkligen gillar.

10. Låt en varm kille fånga dig titta på honom! När han gör det, ler – det kommer att ge honom i att närma dig.

11. Vara intresserade. Gör en punkt att visa hur engagerad du är i samtalet genom att ställa frågor eller säga “ja” och “mmm-hmm.” Utan att inse varför, kommer han uppmuntras att fortsätta prata.

12. Memorera ett stort skämt (eller en som är så dåligt att det är bra!). Att veta att du kan dra ut den när som helst innebär att du aldrig har en besvärlig paus i konversationen. Plus, om du gör en kille skratta, du är helt i!

13. Bär rött! Forskare har visat att killar instinktivt dras till denna färg – så bär det omedelbart gör dig varmare.

14. Fråga ut honom “av misstag.” Sms honom “Vad r u upp till ikväll?” När han svarar, säger, “Sorry det var för en vän-men ja, vad ru gör?” De små diss kommer få honom att arbeta hårdare.

15. Kolla in hans kläder och frågar om lagsporter, band eller kedja på sin T-shirt. Han kommer att märka att du märkt.

16. Spritz parfym på nacken – killarna kommer att fånga din doft när du lutar dig in för en kram.

17. Vara uppenbart ibland. Som när du “råkar” kasta frisbee mot söta killar i parken, låter en överdriven ursäkt dem vet du flirta med flit (och på skämt).

18. Lämna detta Facebook kommenterar: “Denna bild är lustiga Vad som egentligen händer där.?” Efter att han reagerar, säger, “Du borde berätta för mig personligen. :) Vill hänga ut i helgen?”

19. Få text kunniga. “När du är textning, inte svarar på varenda sak en kille säger. Lämna några frågor hängande. Han kommer att vara mer investeras i samtalet om han måste jaga det lite!” – Brody Jenner

20. Inlägg statusuppdateringar om filmer, eller spel som du kommer att se – om han är ett fan också, kommer han att ha en anledning att kommentera (och du kommer att ha en ursäkt för att bjuda in honom tillsammans!).

21. Införa en söt kille till din vän. Det är lättare att närma sig honom för någon annan – och då får du prata med hans söta kompisar!

22. Passera en handskriven anteckning på en fest som säger, “Bara att säga hej!” Glider den i fickan – det är en miljon gånger sötare än en text.

23. Flirt innan du ser honom: Text, “U bör bära det blå skjorta ikväll – det gör dina armar ser varmt :)!”

24. Låtsas att du redan vet en kille som du vill prata med. När du “inse” misstaget, säger, “Åh, jag trodde du var någon annan, men du är faktiskt sötare.”

25. Gör honom nervös. Såhär: Första gången en ny krossa texter du skriver tillbaka, “Vem är det här?” När han förklarar, att säga, “JK, hur kunde jag glömma dig?!? :)” Ska han vara hooked!

26. Måla naglarna en super-girly färg. Det hjälper dig att komma i kontakt med din flirtiga sida – och få dig att tänka på hur bra dina händer ser lekfullt lindad runt biceps på en cutie!

27. Flirta med ögonen. “Det är alla i hur man ser på honom: Gå med, typ av ser honom upp och ner, ge honom ett litet leende, och hålla promenader Du kan ha en hel konversation utan att säga ett ord.”. – Ne-Yo

28. Kanal Whitney Port. Hon är definitionen av blåsig – hon aldrig ser ruggig runt killar. Om du inte har samma helt sval attityd, fejka det tills du verkligen känner det.

29. Ge honom en (sorta) svårt. “Jag älskar när tjejer gör narr av dig lite och försök att köra dig av-sidor som är bäst -. ‘! Whoa, whoa” när du är som, – Chace Crawford

30. Lämna honom att vilja ha mer. Gå in för en kyss i slutet av natten – men sedan vända på huvudet och viska att du hade trevligt i stället!

31. Efter att du har pratat ett tag säger, “Kan jag berätta en hemlighet?” Han kommer att säga ja – men sedan bara berätta för honom aldrig tänka, det är dumt, ändrade du dig. Det kommer att driva honom galen undrar vad du skulle säga – och att du inte kommer att ge efter!

32. Skicka en snabb flirt sms en minut efter att du handlar siffror. Det kommer att ta honom med överraskning och få honom att le.

33. Kalla honom. När du märker en kille kontrollera dig, låt honom veta att du är på honom och du kommer sekret förtroende. Ett tillbakalutat skämt (“Snälla säg inte att jag har något i mina tänder!”) Kommer att få honom att skratta, så det är inte alltför fet.

34. Bild-text honom en filmaffisch: Och säg, “4 pm visa – wanna go Jag ska även dela min popcorn?!”

35. Ändra bakgrundsbild på sin telefon till en av de cheesiest förinställda bilderna – det dummare desto bättre. Sedan lämna det tillbaka till honom och skämt, “Det verkade bara mer” dig. ‘”Det är ett roligt sätt att hålla upp din flörtig skämten.

Top Ten Flirting tips

10. Flirta är en attityd:
En bra flirt är självsäker och inte rädd för att ta risker.
Var entusiastisk och positiv, det fungerar!

9. Starta en konversation:
Den bästa första raden säger hej.
Snacka om omgivningen, ställa en fråga, be om hjälp, uttala sig om.

8. Ha kul:
Vara lekfull, lättsam och spontan.
Visa din sårbarhet.

7. Använd rekvisita:
Lämna aldrig hemmet utan en prop.
Rekvisita är naturliga konversation förrätter. De uppmuntrar samtal och andra kommer att bli tvungna att börja prata med dig.
Stora rekvisita inkluderar: hundar, ungar, ovanliga smycken, en oemotståndlig doft, en tröja med din favorit passion eller personlig Hoodie med Rhinestone Initial eller T-tröja med dina Rhinestone Initiala band, grabb Personliga hattar tröjan eller en intressant bok eller tidning.

6. Vara värd:
Ändra ditt beteende från rollen som gäst till värden.
Du är inte den passiva personen i väntan, utan snarare den välkomstkommitté.

Fem. Ta första steget: Flytta dig närmare den person du vill träffa.
Säg hej!

4. Lyssna:
Du har två öron och en mun för att du ska lyssna dubbelt så mycket som du pratar.
Att lyssna är en sann konst. Din flirta partner kommer att dras till dig.
Alla älskar att höras.

Tre. Ögonkontakt:
Gör ögonkontakt, men gärna ser din partner i ögonen försiktigt (inte mer än 2-4 sekunder) och sedan blick bort.
Stirra inte att det är en tur ut.

2. Komplimang:
Förgyll din flirta partner. De bästa komplimanger ha överraskningsmomentet.
Den “flirtee” kommer att veta att du verkligen lagt märke till dem.
Kom ihåg att dina komplimanger vara ärlig, uppriktig och äkta.
När du får en komplimang det bästa svaret är enkelt, tack!

Ett. Smile:
Det är smittsam.
Det kommer att göra dig så mycket mer tillgänglig.
Ett leende lyser upp ditt ansikte och drar folk till dig. Du kommer att vara en folk magnet.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Valentine’s Day Gift Tips

Valentine’s Day is one of the most stressful holiday gift giving. Why? Because unlike Christmas, Valentine’s Day gifts are usually less numerous, so in theory the gift giver has less chance to get it right. In addition, this holiday is primarily.

Especially a romantic holiday on the feast of love But unlike the pessimists of the world I see Valentine’s Day as a “couples” holiday. As I mentioned before Valentine’s Day to celebrate love, so you should try to show the people you love that you still love them on Valentine’s Day. So the gift tips I give here is someone you decide you love on Valentine’s Day.

Gifts for Girls
Since I am in fact a girl I. Feel I am a decent authority to talk gifts for girls It is not a list of what is and what is not, to get, it would be only the hints and tips as you go through a gift for a girl.

Tried and true may not always be right for you
Chocolates, teddy bears, heart pillows, etc. This is what people do when they hear Valentine think. These proposals have earned their place as the top Valentine’s Day gifts, but if that’s all you get what you are, they wear out quickly. I’m not saying you should never have a girl chocolates or a teddy bear, but think for a second how many stuffed animals, you do not even know if she likes chocolate? Not only the tried and true things, or she looks like a meaningless consumer.

If you want to hit the nail on the head this year, here’s how to figure out what she wants. All that you need to do is to listen to her. She is now likely to fall around hints like bombs. As she mentioned how much she likes the bracelet of this jewelry store? Your window shopping recently, a number of girly-store? She wrote a hub on the gifts on Valentine’s Day? If you. Said yes to any of them, they probably already given you a list of things that you could find them If you remember any of these things, then go get! If the lady in your life is more subtle, as I do, then you really can not know because they do not say. Do not worry, there’s more!

If she wanted to not just say, you will think a little harder. You probably know some go to their preferences and interests so with the. If they can climb keeps her new shoes. Maybe she wants to paint, you get a napkin or something. Give her a gift that you think they want, but remember, girls read more than boys gifts. If she keeps looking pretty and give her a gift card to super cuts you may have just happened, said the back of the head is ridiculous! Handling. I know it’s a bit dramatic, but as a girl, which often began soap, I wonder if I get a subtle message …

I have said above, it would not be a list of things to be and the things that we do not give, but here’s one thing that you can think twice. Lingerie. Victoria Secret is now clear throughout all the beautiful shades of pink and red, and some of you want to give her a gift that you could share … A few things, the laundry by a man whenever he wants to see it after it … out of the bag This is putting pressure on a girl to make her something like that even if you do not mean. If you do not want to add that strange sexual pressure, do what I said, think twice. Next, sort, I’m having trouble getting clothes that fit me, so I do not know how to think of a man, he would size. Up to a girl and the right size If it is too big, you just said that she is fat, fat, as it is now too small. It’s a Catch-22, and believe me, you do not want to go there.

Gifts for Him
If a girl gifts for guys I understand the struggle for the perfect gift, so I feel pretty qualified to discuss it. Again, this is not a list of what is and what is not to get to it only hints and tips.

Let’s be honest
I love boys, I have guy friends, I have to have a boyfriend, I have a brother, and I have a father, I love you guys … But guys do not take Valentine’s Day the same way girls. He is to get a gift, he will say: I love you, and he will do the pink and red, but do not get confused, he did not take it the same way. Unlike a girl, a man is not read into the gift you give to him. On the one hand it means that he does not believe the super nice razor means you give him that you think he is too scruffy. Then on the other side, which means that the plant you have bought your love Love will blossom and grow in it, it is. A chore and a possible reason for you to be angry with him What can you do? KISS – Keep it simple stupid!

There are a variety of cute, useful and extravagant Valentine’s Day gifts on the shelves in every store you go, resist the urge, the cute stuff. RESIST! I say get something nice, but I only say that you should not buy what you want to buy him what he wants. I understand, I have engraved the urge, heart-shaped paperweight with our names. But I stopped when I realized that he remembered ovaries. It was a bit dramatic but think what it is with these cute things to do. If you were wondering about it, and nothing, then this is your answer, it is not things to do with these cute. Buy the cute stuff for your friends. Guys just want simple things.

If you are getting exactly what he wants to listen to him this year! Boys are likely to say what they want when they ask. He can not know what is good. Think about what he talks a lot. He mentioned how much he liked the NY Jets? Get him a sweater. Has he ever been the owner of a DVD that can not find it? Buy him a new one. Can he exhausted a crappy wallet? Get him a new! Things that he use for him, and you will be great. Do you see him, you did something to him, the icing on the cake. It is like you are with him all the time! Sure, he will never say those words, but if he really likes the gift, it is a good Valentine’s Day for him. You do not want a crappy Valentine’s Day gift giver who is a hard title to shake known.

Since I am not a man, I can not say for sure a gift that only a guy rub the wrong way, but here’s one that I watched as the curse a gift for guys on Valentine’s Day. Pair is nothing. If you match him something something for themselves (ie, sweaters, necklaces, rings, etc..) Can he do it to make you happy, but it will not be very appreciated gift. Just think about how many married couples do you know that wearing matching red sweater with you I sewed in the middle of Love? If you know a couple of those jerseys to see his face in the pictures. I can almost guarantee he completely unexcited.

Gifts for friends
I do not know other people, but I’m what my friends to give gifts on Valentine’s Day. I’ve heard plenty of people talk about how they feel alone on Valentine’s Day, because they have no Valentine. Make your friends feel loved with a little something from you, they remember that Valentine’s Day is about love, to help everybody.

Gifts for friends is usually a little smaller, which can be spread easily, depending on how many friends you love. I like to go with handmade cards. It is not a viable option for everyone, but it is a sincere and small. If you just want to just overwhelm your friends with love then by all means go big as you want. Remember, in this way the cost and specificity. Your gifts in terms of the number of people that vary bestow you (less people = Bigger more customized gifts, more people = less common versions) This is obviously not a hard and fast rule for the giving of gifts, but it is the people that pass through me.

Is golden brown for friends tried and true cliches of Valentine’s Day. Teddies, chocolate hearts and Cupid’s abundant, low commercial on the cheesy Valentine’s Day. Your friends will be much less picky, so you do not have to try so hard to be different from the norm. Frankly, anything beautiful. Remember, like kindergarten, you will probably like the little cards from the dollar store of your classmates, although the teachers have something for everyone. It’s just nice to know that none of you think.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


six × = 24

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Speed Dating Tips

One of the most popular and exciting way to meet new people prefers speed dating people of different age groups. To be honest, it’s not easy to find your perfect soul mate and when it comes to a decent man or a beautiful woman is not everyone knows what to look for a potential partner.

Before a man even have the courage to ask a girl, he reflected deeply on his every move. As with the girls, in the hope that Prince Charming might miss some of us only in the process. The dating world is very unpredictable, you never know what will happen next. And when you throw in the complications of a relationship, then forget about it. Therefore, many singles find it. A good alternative to meet someone and hopefully a great response is So if you are planning on him a shot, then you should read what we have to say.

Tips for Women

If this is your first attempt at speed dating, your nerves at an all-time high at the moment. There is so much to think about whether you will be able to find somebody, it’s a good idea on what to wear, think of something funny to say on, keep it up and stuff. As the name implies, it’s really gives you a lot of time to really connect with someone on a personal note, you have to be prepared and work in the time allotted to you. Of course there are dozens of guys lined find Mr Right in front of you and can be very challenging. So to you to help through this process and get the romance have always been looking for, read the following tips.
The way you are is very important. I know some women feel that is decisions on physical appearance and sexist. But when you start to think of the attraction between a man and a woman in the eye. So do not be ashamed to dress well and look elegant (if a little make-up and accessories as possible).
Depending on what you are looking for in a man make, your speed dating questions. For example, you are a non-smoker or someone looking at a fair amount of drinking water, you have to wonder do not worry, the guys point blank.
Remember that you are only a minute or two to get yourself noticed, so make the right first impression. Even after meeting many women, if you think he has the potential, he needs to remind you to the end. Show confidence in yourself and try to give interesting and honest answers.
It is not necessary that you should have fun and / or funny answers to all questions. Many a time, you can say anything nice, but that does not mean you give up. Sometimes, a simple and easy answer just fine.
Since everyone gets a number, it can be difficult, the name of the guy (s), which you get in when the whole shebang might be interested to remember. A good way to get a person’s name to remember by writing his name before the number. It will be easier for you later.
Tips for Men

Not with so look to find as a last resort to “Happy Ending”, but as a unique life experience. Their attitude is to make all this effort or break it for you. When you go to find the feeling that you are going to someone who is meant for you, then you will be able to communicate openly and freely with others and trust is shown when it is needed. Women can smell fear, excitement and all that. Negative thoughts / feelings that come to mind And we do not want that to happen. What you need is considered to be a strong, confident man that women would love to know more. Am I right? So your best food contact, follow these tips.
Be humble when you talk to a lady. When a woman talks to you, basically to see how you talk to her and you’re a gentleman. They will base their decision on them.
Do not try too much to brag about themselves. Of course, all very much in their lives that they are satisfied pride. But talking about it constantly can be a turnoff.
If you are too nervous to speak so many women in such a short time, then practice with a friend. You can do a mock-up and talk about a few general questions.
Wear a beautiful perfume and dress in comfortable clothing. Sensual and sexy fragrance can really get you noticed.
Make sure your hair is neat and shampooed your nails trimmed facial hair shaved (or if you have a beard, it’s nice trimmed), and see the presentation.
Instead of all the questions that you try something unique about yourself that is not asking a lot of people know. And watch out for her. Women love it when guys know what they have to say.
Do not be arrogant and rigid you know where. Women do not like guys.’re Just looking for a quick connections
To follow some do’s and don’ts

Well, we talked about what men and women need to focus on speed dating. However, there are some general do’s and don’ts of either of the two sexes should not be overlooked. And here they are …

Do …
Stay cool, calm down, and we are confident in themselves. If you are sure, then it will reflect on the other person.
Mysterious look, but not so much that the person sitting in front of you turned off by it. Give him / her the feeling you want to know more.
Maintain eye contact and smile when you both talk. You are a wonderful person, and that’s what you are there to show.
Be sincere and when the buzzer rings exchanged a quick goodbye. Who knows, it may just trigger something in the person sitting in front of you and would like to talk more. Polite people very attractive.
Not …
Contact information only. You want to ensure that he / she is not something a stalker or something. Keep each other safe.
Do not think that the only way to draw attention to sounds and looks interesting. But you have an interest in the person who sits in front of you show.
Try not to someone you are not. Someone whom you do not believe a person, you have a certain person. Instead, why does not anyone know the real you.
Wear a slutty dress (for women) or dress as a pimp (for men). Provocative dressing not say “girlfriend” or “boyfriend”. You want to make an impression that says, “Yes, I know what you want me to be in your life.”
Do not be coy. Women and many men do not really a partner, flirting with each person keeps looking ahead.
Digress into another world when someone is talking to you. Even if you are not interested in them, that you can do is to be polite. (You never know, the person sitting in front of you is another man’s friend, you want).
Bring past relationships or the fact that you’re here because your friends forced you. It may be true, but a girl does not really want to listen to it just yet.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


2 × one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skin Care Tips

Skin care is just as important to consume as food and water regularly. The first step is to look beautiful is to take a skin care. Below are fifteen unique rules that everyone should keep in mind while adopting skin care tips:

Never use soap on your face – The first line of skin care is to avoid cleaning with soap or any other form of foaming cleanser. The alkaline binders soap or foam products have a high pH balance, which suck the skin’s natural oil and water. Less moisture in the skin cells causes dehydration leading to skin problems like acne and aggravating allergies. Foam soap and foam cleaner drying of the skin cells, so avoid that moisturizing soap.

Say no to the toner with SD alcohol – Use of alcohol-based products on your skin feels tight and clean, and the skin feels cool in summer. But you know that SD Alcohol causes dullness of the skin surface? In fact, the use of alcohol, leading to the breakage of the pores on the skin surface and thus to increase the production of oil. Another secret to good looking skin is too late to make the toner stays moist on the skin surface while applying moisturizer.

It recommended glycolic acid products are not an alternative to glycolic acid, when it comes to peeling the skin and get rid of dead skin caused by sun damage. This acid increases the new cell in the skin so that you can. Smooth and soft skin within a few days

Start your day with a natural product – the first thing to do in the morning, a glass of freshly squeezed lemon juice to drink mixed in lukewarm water. All the harmful toxins in the body are released means a clear system for healthy looking skin. This point, mainly because people experience the constant eruptions on the skin surface.

Sunscreen is a must – Wear a sunscreen 365 days a year, or sun or rain. Exposure to the sun is the main cause of skin aging. Can also be caused by accidental exposure to UV rays. Be sure to create a sunscreen with SPF 15 daily.

Face once a week – Most people go for facials once a month. But mini facial at home is important every week, state and de-stress the skin. Cleansing, exfoliation and massage is all that is needed to go nourished skin. Use a moisturizing serum and fruit or other natural products to prepare the mask.

No peeling away acne – Most women tend to wash away the roughness of acne with almond or apricot-based peels caused. But these grains peels tear the skin and the spread of acne-causing bacteria.

Take vitamin B6 supplements before menstruation – consuming a vitamin B6 capsule regulate a week before the onset of menstruation imbalances hormones and stop the breaking of the skin surface. They can vitamin B6 with magnesium or calcium tablets.

Moisturizer is a must – Everyone has a moisturizer, no matter how hot it is to use no matter how oily skin quality! Constant evaporation of water from the skin during the day. It can only be improved by using a moisturizer. We recommend water-based moisturizers for people with oily skin and oil-based moisturizers for people with dry skin.

Do not use scented skin products – fragrances in skin care products is the main reason for the allergy on the skin. Reactions like skin rash, redness, stinging or itching is to fragrances in creams and soaps. How to use only flavored products.

Cosmetic brushes clean every week – maintenance of hygiene is a very important step in skin care. Healthy skin safe from dirt and germs and look radiant. Accumulation of bacteria in cosmetics and brushes with them over a long period can lead to skin problems such as clogging of the pores, pimples and blackheads. These brushes with mild soap and cold water.

Sleeping habits – Did you know that you can sleep style also affects the quality of the skin? Sleep with your head elevated to avoid the retention of fluid in the face. The liquid is the reason. Why you have puffy eyes and wrinkles start very early in the morning on the side of the face Remember also changed your pillowcase every two nights, so that the oil from the face rubbed against the case and then formed the bacteria does not affect your skin.

Check your face – fine lines and wrinkles on the face, not only by external factors like the sun, dust and stress. Your facial expressions go a long way in determining how fast is your face of wrinkles affected! It is true that if you have a lot to bite the lips, smile, wrinkles start appearing faster! Likewise, avoid drinking through a straw too often. Drink a glass to stop this expression premature wrinkling.

Take time to sleep – a good night’s sleep is the most effective medicine to keep fit and to keep such a glowing healthy skin. Make time in your schedule for a minimum of eight hours of sleep each night. This is the best way to get rid of harmful toxins from the body to keep the metabolic rate is normal! The dark circles under the eyes to keep them at bay Sleep minimize stress and prevent the occurrence of acne.

Drink enough water – Finally, the importance of water in skin care can not be ignored. While your diet on the quality of the skin, the amount of water absorption plays an important role. Hydration is essential not only for dry skin, but for oily skin. Water replenishes the skin with its natural moisture and protects against bacteria. By flushing out toxins Also do not forget the face with cold water sprinkled a few times during the day, especially during the summer months.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


five + = 14

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Long Distance Relationship Tips

Each relationship is special and needs a few guidelines to keep. This is because every relationship a few ups and downs faced by couples who had experienced. Although it is said that the distance makes the heart grow better, but in reality a long distance relationship is often very difficult to obtain consent. Keep this in mind, we present some of the long distance relationship tips.

This long distance relationship guide helps couples to maintain a good band, despite the context. Below are some of the tips that will help.

Long-distance relationship tips for lovers

These tips are mainly for couples in a relationship that is not the plot or to get involved. Most of the teenagers and young lovers are will fall into this category. If you are a long distance relationship then the following recommendations should help you.

Make sure you have both a regular contact. Influence with the advances in communication technology continues to today’s world is no longer a problem. You have cell phones, e-mail, voice mail and much more. So make sure you both speak at regular intervals.
Some things are well planned. For example, it is important to know how long it will be your partner to the city or a state. You must have a clear idea of ​​this action. More than that is the reason of the transfer, academic, professional, family or just a personal choice.

Visit us on vacation. Its okay for both of you to visit each other alternately leave and spend time together. No matter what his problem is, you try and sort it out. If you concentrate on having a good time together and minimize your problems.

Always have problems despite the distance. Often, couples in long distance relationships have become afraid to speak her mind think it will hinder the relationship. It will intervene only if you do not need to discuss the issues to be addressed and resolved. Feel free to talk with your partner over the phone or mail. You can discuss more than the messenger.

Long-distance relationship tips for couples

At times, even if you are married or engaged, you need to go a long distance relationship. It may be a sudden transfer of a shift in the position, because your partner work. Even if you are married or working, you should also take care of your mortgage and not things for granted.

Contact with each other is important. So stay in touch by text, call the messenger and communicate regularly.

Try to find out how long you have to be gone and the same with your partner.

It a point to all the special occasions like Valentine’s Day spending, birthdays, anniversaries together. Make it a point to visit your partner on that day or to ensure that he / she has visited.

As time stretched too far if one of you can base to move for a while with your partner. You may soon be back, as it is comfortable.

There were a couple of fast and long distance relationship tips you can follow.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


two + = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Relationship Tips

In this hectic world it is increasingly difficult to maintain a good relationship with your partner or spouse. We are less and less time to invest in a relationship and as a result, the number of a failed relationship, is increasing at an alarming rate. In such a scenario, the ratio of aid experts will assist in the development of the relationship of your precious life to save and manage.

Go forth: In a relationship not forget the magic of the three words please, thank you and sorry. It can go a long way in a relationship to help. We tend to grant to start taking our partner for a few years of a relationship. But we must not forget each other’s good works, the estimated relationship succeed.

In diversity: In times of routines that make your life boring and thus to further spice up your life, try to race. Studies on the relationship showed that the routine things lead to dissatisfaction and break-ups in relationships. This can be by trying out something new, like eating at a new restaurant, plan a couple of new experiences with your partner so you can plan a vacation to an unlikely place to be avoided. You can discover new things.

Common Interests: A good way to get more time to have to spend together is by finding activities that you both enjoy. Find hobbies and sports together so that you can play and enjoy, such as jogging, gardening, pottery.

Legal reasoning: It may be impossible to avoid the argument in a relationship, but it can not be corrupted to prevent. Try your measurements argue when you are angry, and let your partner his / her sentence completed before answering. Following these rules will help to solve the valley faster.

Even grudges for long. Learning to forgive and forget, is essential to move a relationship.

Part work: Ask your partner to do is to do all the housework, unhealthy for your relationship. Sun gap between the job. You can choose works in your knowledge. Even in times of changing roles and the work of others. But you can to be flexible and accommodating, if necessary.

These two have a relationship to success and therefore you can be your partner in planning and explain his / her reasons for your efforts.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


6 + eight =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kissing Tips

Having him / her kissed her again, you know he / she wants to kiss you. But what if you two have never been kissed? The first kiss is the worst.

Tips for kissing
Couples should not limit kissing, only to stop, or the conclusion of a date or a prelude to something more. Kiss your lover should be an everyday affair, an expression of your love for them. You should not kiss session as a prelude to sex.

Goog and Bad Kiss
If you are a bad kisser, a woman will never, ever say she wanted to have sex with you until just this moment. This is one of the ways in which men and women are different. If a man really attracted to a woman, but she discovered was a bad kisser and if he is presented the possibility that he would probably sex with her anyway. A woman can not get past a bad kiss. After all, if he has not mastered kissing and fails to see its sensual possibilities, what hope is there for the, ahem, something else?

Kissing Techniques
The secret of a great kisser, it is easy to hold and sexy. Forget impress them with this kiss Casanovian. Instead, you can be in a simple, sexy and intimate kiss. Clear your mind of all thoughts kiss performance and recognize instead that they., The door to her soul and body Enjoy the moment!

You can ask / him to kiss her, but it takes a lot of courage. But you can say, without reading his mind. Here are a few ways. He could have worked on the science project with someone, but he has asked. He might as anyone else to talk about the England job, but he did not. He could have sat anywhere in the cafeteria, but he’s sitting next to you. This means that everything he wants to hang out with you.

And what if you talk to him. Does he sit close to you? He smiles and looks happy when you are together? These are all signs that he likes you and you might want to kiss.

Dos and don’ts for kissing
Drooling over her mouth while kissing. Women do not like wet or sloppy kisses.
Make your lips stiff and rigid. You have to keep your lips soft and sensual. You should be able to feel your lips.
Have your lips closed. Open your lips! Women not only enjoy kissing a slit on a guys face.
If you do not know how to kiss properly, try to put on the back of your hand. To give you a hot and sexy beautiful woman kiss die to be intimate with. You can also practice kissing in the mirror.
In short, if you really want to succeed with single women in the love and romance department, you must be a good kisser.

A great kiss should always be when you are alone with her. A theater is a good place because it’s dark and people will not pay attention. Try to sit near the back, though, for privacy. But I do not think that a first kiss should be the farewell kiss. If you fall at her or say goodbye to her, to see each other until the next time they ask if it’s okay if you kiss them. It’s not childish or geeky to ask a woman. It is with respect and kindness.

Daniel Day-Lewis belongs in the Hall of Fame kissing for most hands. He caresses his costar’s face and gently touched her hair, a model of how the hands can the erotic pleasure of the moment to increase.

Remember, the hands should not be used to prevent the woman or her head clamp somewhere in an awkward position. Remember, most women like men to toy gently with their hair. After decades of bad press about difficult Haarlak and helmet hair, most of us are with products to “touch ability” to improve and is for hairstyles that look good, a little confused. So, go ahead and touch hair. And with all that sticky hairspray stop and go, so we can get back to you.

Note that the use of the tongue is not necessary to kiss … if you do not know, but the French kiss (kiss with tongue) for later. Many of the biggest kiss on the lips. If you are comfortable kissing your partner, experiment with different ways to taste and appreciate his lips. Stroking his lips brushing against her lips back and forth, licking gently explore the outside of the mouth, and try it with different pressure and movement of your partner’s lips. You see, as good as his lips against yours, and try different things to make them feel even better!

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


8 × one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dating Tips

Your loved one has finally asked you out and you go on a date. Whether you made a lot of people, but it does not seem to go anywhere. Dating can be tricky ground for a lot of people. For this reason, there are plenty of dating tips to make them more confident and put your best foot forward.

Here are some of the best dating tips you should follow:

 1. Always look your best. You want your best to be present on the date, so take your time to the clothing that suits you to choose. Put on makeup and spray onto the fragrant perfume or aftershave splash on the male. The first impression, and you want to make sure that you have a good one. If you look like a mess, you will be a date that interests you not feel them.
 2. The display shows a junction. Your day has gone to the trouble of a set time. You have to be reserved and purchased tickets for a movie that starts at a certain time to see. Enter your date of show courtesy to the time.
 3. Have fun! Learn to enjoy on your day. Finally, it can not be with someone if you do not have to share a common interest, so you have to do something you want. If you’re having fun, you probably have the date fun and you go on a successful date.
 4. Do not look for a positive trait or characteristic in compliments your day. Most people walk a lot of effort into preparing for a date. She also spent much time and effort into planning a date. You would give them an attitude reinforced by complimenting her looks. They are flattered that the whole effort was needed to set the date to be appreciated.
 5. Show some interest in your date and an interesting date. Keep the conversation rolling participate by asking questions and stories. Listen to the date when they tell you what books they read, what music they hear and what they want, how. Share funny stories about yourself, show off your personality and interests. They are obliged to know each other and appreciate each other’s interests to be.
 6. Be honest. If you do not dig the date, to refuse tactfully, if they ask you at a second appointment. You will not do them or themselves a favor by wiring them together. You are wasting time, if you go talk to a person that you are not.
 7. Not cave in to peer pressure. Listen to your friends’ opinions, but do not let them dictate what you should date. You should know the people who you are attracted, not the people who believe your friends, just fit to go. At the end of the day, you’re the one who will be in a relationship – not your friends.
 8. Even if your date does not go as planned to stay positive. You may not want a particular person to date again, but you might want to stay friends with them. Even if the road is rocky for finding true love, you’ll be sure to know good people along the way.

Dating Tips

Follow these dating tips and your date are sure to improve.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


× 5 = forty five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Romantic Tips

Love is the soul of life that each individual with his magic, fascinated that stately romance connected. Creates the romantic aura of love for life that you keep the flame alive for more help. Romantic tips will attract more and make a game of freshness in life.


Let romance game threw at you, as it binds to the eternal story of love. Romance can celebrate a close and intimate relationship with your beloved and eternal love and passion, to be considered part of the deep feelings of love.

Top Tips for Romance:

Romance appeals to all age groups, to create a bit of romance in life work wonders for your love life. Here’s a guide to some of the best romantic tips that you can rely on this touch of magic to get around.

Re – the magic of the first date – This one is sure to surprise your partner. Few things are as romantic as the re-creation can get the first day. Do everything for the first time in a relationship. Get a DVD of the first movie you see and experience the magic back home. Go to the same restaurant in the past. Steal a moment, is to intimate, mind to share your love of everything you might need some time of togetherness.

Cook for your loved ones – like the word “way to a man’s heart is through his stomach,” for your loved one can cook a romantic brilliant idea. This point of romance to advertise again and again with your partner in the most exotic way. Win your loved one’s heart and stomach, try new goodies in the kitchen. But romance is not just a stop in the kitchen and carry it forward to your table. Set the table with candles and go for it. You are romantic and intimate, try the idea of ​​cooking together and create a storm in the kitchen filled with romance.

Surprise your partner – Go for a long drive in the late hours of the night and enjoy the windy night, amid the silence of the streets. Spend some time together and bring back memories of the first day you have the most important talk of love. To win small things with great attention to the heart in a big way. You can even take a stroll under the bright stars on a moonlit road or conventionally with a coach.

Get romantic in a very personal way – Give it a personal touch, again only one hint of emotion, the smallest gift in one of the most popular. Put your love in a very personal way through a personalized item. Everyone loves gifts with a personal touch. Create greeting cards and pin your words of love and see how they weave the magic of love as never before.

Express with Flowers – Flowers have long been associated with love and romance in conjunction, as it never fails to weave the magic of love. Express your eternal desire and passion and make it special. Ignite the flame of love fill the romance in the air with a bouquet of flowers. Flowers have no chance, it might even be a normal day in a romantic day. Gifts of flowers to say a few lines of romance and magic. Say it with roses, as an expression of love and romance roses by the ignition of her again and again to create a miracle.

Enlighten your love life with these tips and a new romantic saga of eternal love. Get wet in the pool of romance, and enjoy every moment of life.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

One thought on “Romantic Tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


1 + one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Flirting Tips

Flirting can give pleasure. To flirt is to let a child inside you go out, to behave ingenuously. A flirting episode can take only a few seconds (you don’t need too much time to give a wink) or develop into exchange of caustic and witty remarks, which can last weeks, month or ever years.

What to begin with?

If self-confidence during communication with people isn’t your strong point, maybe, it would be easier for you to start with simple flirting. You can speak in a roundabout way, as if in passing. Maybe, once you experienced simple flirting by accident. Anyway, it is a simple exclamation “Hey, beauty!”, which you’ve heard from a smart distance. Most likely, you would rather be interested in who was crying than be offended. Teenagers, taxi drivers and truckers just love such pranks.

Simple flirting is popular because you don’t have to be too courageous, and there is almost no risk. Don’t be rude because your goal is to make your interlocutor smile, but not to shrink from fear. Please, don’t be so sure that this advice is for men only: today women also practice simple flirting quite often. Recent research, conducted in Texas polytechnic university, has shown that men consider women, who can flirt, to be more attractive. So, go ahead! You only should make sure that no one would think you flirted with him/her under the unfavorable circumstances (for example, do not flirt with drunken bikers).

Flirting Tips

When you feel that you can pass from simple flirting to more serious forms of communication, continue to read our flirting tips and pay attention to the professional flirting technique. Give a person a compliment, but compliment for him/her, but not for his/her dress. If you said “what a beautiful tie you have”, a man would have reasons to think about what you liked more: him or her. It would be better to say “this tie suits you very much, it accentuates blueness of your eyes”.

Ask intelligent questions. Don’t interrogate and don’t ask about personal life. Unobtrusive questions like “where did you grow up” would be perfect. Thereby, you give him/her to understand that you would like to know him/her better. Avoid thorny subjects and “tricky” questions like “how much do you earn” or “what do you want from life”. Look him/her in the eyes. Allow this person to meet your eye for more than a minute, but don’t stare at him/her. Shift your glance to give your interlocutor some time to collect himself/herself. Then repeat this method, but this time with smile.

Make a gentle touch. Touch his/her hand fleetingly (quickness here is a key factor) during a conversation. It is best to do it after a person said something very thoughtful or funny. Your gesture will let him/her know that you agree completely with him/her and that you feel the same. But don’t abuse this method. Don’t turn aside from a person with whom you are flirting. If you sit next to him/her, don’t turn sideways. Always look at him/her when you speak so that your interlocutor could see your face. It will make him/her feel that you attach high importance to his/her words. Draw near. It doesn’t mean you should embrace him/her, but also do not sit too far away. Disarm him/her, make a step forward and do not retreat.

And now here are several practical advices for women (girls) concerning effective flirtation.

1. A woman can simply smile and lay her eyes on a man for several minutes, as if hinting that she might be intrigued.

2. A woman can partly close her eyes with meaning, as if saying “I think that I need someone like you”.

3. A woman can bow her head, as if thinking if this man would fit her of not.

4. A woman can stand up and walk next to him, sending him a firm signal that he has a chance to make the acquaintance of her if he would like to.

5. A woman can look at him and then withdraw her eyes, as if offering him to look at her. She can look at him in a few seconds and give him a smile, as if hinting “If you are interested, come close and introduce yourself. I won’t bite you”.

6. A woman can grasp him as if by accident and exclaim “Oh!”, as if hinting that she didn’t want to touch him, but she had to do it and it was pleasant.

7. A woman can touch his hand or shoulder from time to time during the walk, as if expressing her favor in such a way. And then she can simply give him a smile, hinting that she likes being next to him. Furthermore, she can raise the eyebrows, as if saying “Oh, dear, it’s so pleasant”.

8. A woman can touch his knee or shoulder, as if showing that she feels good next to him. Then she can remove her hand and stop speaking, as if the touch was so pleasant that she had to take a breath and collect her thoughts.

9. A woman can argue with a man just for fun or say some rebukes is such tone of voice that he would understand that she still liked him in spite of all their insignificant disagreements. 10. A woman can ask a man to help her with some problem. And while he’s working, she can breathe excitedly, as if saying: “It is so nice when someone takes care about you, and you can simply enjoy this care. It’s such a happiness!”

10. A woman can ask a man some question and then admire his cleverness, as if saying: “I like the way you think. I can always count on you.”

11. A woman can look in his eyes at the end of a date, slightly bow her head, give him a smile, and then slightly raise her chin, as if hinting: “I’ve had a good time, and if you want to kiss me, I don’t mind. Just kiss me.”

By paying attention to these signals a man can make sure that she accepts his courting with favor. A man need to know that he’s approaching his cherished goal little by little. If he doesn’t receive any signals, he may decide that all his efforts are useless, and lose interest in her.

We will continue to give you our flirting tips, so come again soon. Have a nice flirting!

Flirting and being able to flirt is one of the most important things you can learn to do and the importance of flirting and being a good flirt really cannot be under-estimated. Flirting is all about having fun and giving out signals that you like someone. Flirting makes the person you are talking to feel good and bring you closer together, but it is so easy to get flirting wrong. If you ever ask yourself the question “How do I know if I am actually flirting?” or “How do I know if I am being flirted with?” then read our article on Flirting Indicators. Flirting too much can put people off and make it seem like you are only after one thing. However, flirting too little can make you look uninterested. Remember our flirting tips and that flirting is all about having fun, for both you and the person you are flirting with. So put a smile on your face, hold your head high and enjoy yourself. The following flirting tips should help you get it right.

Flirting tips – The “do’s”
The following is a list of flirting “do’s”. Try to remember these flirting tips when flirting:

 • Put a smile on your face, this is the most important thing you can do when flirting as it shows you are friendly, comfortable and enjoying yourself.
 • Talk to the person you are flirting with about things you like and enjoy. For example if you like football, say you do. Avoid controversial topics or things you don’t like. Saying things like “I hate…” makes you sound negative and being negative is always a mistake when flirting. Please see our article on first date conversation for more advice on what to discuss.
 • While flirting make regular direct eye contact and hold their gaze slightly longer than usual but don’t force it and don’t stare. Try to make it look natural.
 • Ask questions about the things the person you are flirting with is talking about to show you are listening and interested, even if you’re not.
 • ‘I wonder’ and ‘I think’ are good ways to start sentences when flirting.
 • Ladies, playing with hair, a straw or stirrer can be alluring to men when done right!!!
 • Give sincere compliments to the person you are flirting with, people love to be flattered.
 • Casually touching the person you are flirting with on the arm or hand can be appreciated, but be careful and don’t over do it.
 • Sit up straight with your chin up when flirting, slouching will give off the wrong impression.
 • If you are introduced, always offer your hand to shake, repeat their name and say hello clearly and ask a question to get the ball rolling.
 • Remember, when flirting, use all the above in moderation, if you over do it, it will seem fake and forced.

 

Flirting Tips – The “don’ts”
The following is a list of flirting “don’ts”. Remember these flirting tips when flirting:

 • When flirting never use chat up lines, they simply don’t work and will just make you look like a fool.
 • Try not to fidget when flirting. Fidgeting will make it look like you are uncomfortable and nervous. This might well be the case, but you don’t want to let the person you are flirting with know.
 • Don’t cross your arms across your chest as this comes over as defensive and the last thing you are trying to be when flirting is defensive.
 • Never look down when speaking while flirting, look at the person you are flirting with and try to make regular eye contact. Remember you are flirting with them, you’re not flirting with the ground.
 • Try not to punctuate sentences with nervous ‘emm’ or ‘huh’ sounds and never use phrases like ‘you know’.
 • While flirting do not bite finger nails, pick at cuticles and never ever scrape dirt from beneath your nails, if you’re out to flirt they should be clean already!!!

 

Many people flirt for many different reasons. Single people flirt as well as married people flirt too. However their reasons for flirting can sometimes mean the same thing or they can actually flirt for other reasons. Technically Flirting means showings actions that are playful, romantic indicating to another person that they would like to take their relationship to another level. These actions can be verbal as well as can be physical in nature. Whether it be verbal or physical, these actions represent a manner that suggests mild intimacy over a friendly relationship that expresses appropriate etiquette when in public.

Now as stated before, many people flirt for many different reasons. The typical reason for flirting is when a single man or single woman is trying to get the attention of someone that they are attracted to. This type of flirting can be in the form of a stare, a wave or a smile. Once the two people start to communicate then more flirting may be accomplished with communication. Flirting by communication can be in the form of a compliment or personal talk that does not make each of the people feel uncomfortable but makes one or the other people feel flattered.

Now some people who may or may not be single enjoy Flirting as a form of attention. They enjoy the attention of others reactions when they flirt with other people. This can also be in the form wave or a smile. Flirting with communication also comes by giving certain compliments or making people laugh about certain personal issues. And when it all boils down some people just naturally flirt not knowing that they are actually giving of these feelings to others.

No matter if you are single or you are married or in a relationship, flirting can actually be healthy. It brings out feelings within that are really great for your body and for your soul. It also helps with attracting others and it also helps keep a long lasting relationship feel fresh and revived. Flirting can also be in a physical form but be careful as to not be to physical as this can make some people feel very uncomfortable.

Flirting Tips For Guys – Learn What Girls Want
There are many times when men wish to attract the attention of someone that they are interested in yet they are kind of unsure how to do it. Trying to catch someones attention by flirting may feel very overwhelming as one really does not want to try to make a fool of himself. However flirting can be very easy as well as fun at the same time. Typical flirting is the means in which someone can be playful or romantic, indicating that they have an interest in someone else.

Flirting can be achieved in quite a few different forms. One form is verbal and the other form is physical. However it is best to start with a verbal form of flirting if you do not really know the person who has caught your attention. And if you are flirting with someone who is a friend and someone you know then it is best to be subtle as you definitely do not want to come off to strong.

Flirting Tips For Girls – How To Get Him Hooked
Sometimes one of the most nerve wrecking experiences for any girl is trying to flirt with someone in which they are interested in. In some instances, women seem to be more shy than others and in some cases some women are quite the opposite. Flirting should be fun but can sometimes feel very overwhelming as a woman does not want to embarrass herself. However there are quite a few flirting tips for girls that should follow so this way they do not embarrass themselves and they will accomplish getting that wanted positive attention from the person who is catching their eye.

Technically flirting means to show actions that are playful and romantic, indicating to another person that they wish to take their relationship to another level. If there is no relationship established yet, these actions are used to grab the attention of another person. These actions can be physical as well as verbal.

Increasing Your Chances of Success With Online Flirting
When you are looking to meet someone new, you may turn to the Internet for help. Online dating sites are increasing in popularity and millions are using them to find their perfect match. Men and women tend to be different in terms of their online flirting techniques though so navigating the world of dating websites can be difficult. It helps to know what these differences are so you can make sure you are both on the same wavelength when it comes to communication. Certain things can be done to improve your response rate and allow you to meet more people also. The more you know, the more success you will have.

The first thing to remember when it comes to online flirting is that men tend to be very direct. What they say is exactly what they mean.

Flirting is an art and you need to master its skills to emerge as an excellent flirt. Everyone do not have this talent. However with practice you can definitely master the skills. You can also try the top 10 flirting tips that are published in many magazines as well as available on different websites.

The top 10 flirting tips are as follows:

1. Women are very fond of attention. So always ensure that you notice carefully everything that she wears and everything that she likes. You can comment on it later to make her feel special. This is the best amongst the top 10 flirting tips.

2. Complement the person for every little positive thing he/she does. After all, every human being likes being appreciated.
3. A very important point in the top 10 flirting tips is do not show too much eagerness. Do not be over friendly and please do not ask for his/her phone number on the first day of acquaintance.

4. Always present your self as attractive before the person you want to impress. Show off your personality and good manners.

5. Good humor is an important feature of a successful flirt. Crack some light hearted jokes and if she smiles then you can be sure that you are on the correct path towards friendship. However make sure that you do not heart anyones sentiments in the process. 6. Another very successful flirting tip is to strike up a healthy conversation. Talk about something that you both are interested in. For example, you can talk about sports, art work or even a political issue.

7. Ignore everyone to make him/her feel important.

8. Portray yourself as a person of taste and knowledge. Use nice words while conversing. If you want you can even look up some interesting words in the dictionary. However make sure that you do not use any word you do not know the meaning of. This will save you from using them in wrong contexts.

9. Always keep a happy smile on your face. It is general that people with a pleasant temperament are always appreciated.

10. Ensure that you always maintain an eye contact. Your body language is a very important feature in successful flirting.

The main aim of flirting is to have fun. Make sure that you do not hurt anyone in the process of flirting. Try the flirting tips in loveandtips.com to be successful.

1. Get closer! Then break eye contact just long enough to glance down at his lips. It’s a subtle cue that you’re open to a kiss!

2. Choose a theme song. Play it to pump yourself up while you’re getting ready. Then whenever you hear it when you’re out, it will make you feel good — and bold enough to say hi to the hottest of the hot guys!

3. Wear dangly earrings. They draw attention to the smooth curves of our neck — it’s a classy way to subtly show skin.

4. Keep gum or Tic Tacs in your purse. “Want one?” is the world’s easiest icebreaker.

5. Watch Taylor Swift’s video “I’m Only Me When I’m With You” and channel her goofy, fun-loving personality. It’s exactly what guys mean when they say, “Confidence is sexy.”

6. Master the bump-and-flatter. Run into a cute guy at a crowded party. Say, “Oh, sorry — I become a total klutz around cute guys.” Then just introduce yourself.

7. Make dates spontaneously. Text, “I’m craving a McFlurry!! Drop what ur doin and hit the drive-thru w me? :)”

8. Tease him a little. Example: When a guy you’re talking to first tells you his name, say, “What?” so he has to lean in to repeat himself. Then say, “What?” again with a smile. You’ll break the ice with your playful joke.

9. Practice your technique. Sneak in a little flirting whenever you can, like with your hot waiter. You’ll be amazed how “practice flirting” boosts your confidence when you’re talking to a guy you really like.

10. Let a hot guy catch you looking at him! When he does, smile — it will give him the in to approach you.

11. Be interested. Make a point to show how involved you are in the conversation by asking questions or saying “yeah” and “mmm-hmm.” Without realizing why, he’ll be encouraged to keep talking.

12. Memorize a great joke (or one that’s so bad it’s good!). Knowing you can pull it out anytime means you’ll never have an awkward pause in conversation. Plus, if you make a guy laugh, you’re totally in!

13. Wear red! Scientists have shown that guys are instinctively attracted to this color — so wearing it instantly makes you hotter.

14. Ask him out “by accident.” Text him “What r u up to tonight?” When he replies, say, “Sorry that was for a friend—but yeah, what r u doing?” The tiny diss will make him work harder.

15. Check out his clothes and ask about the sports team, band, or brand on his T-shirt. He’ll notice that you noticed.

16. Spritz perfume on the back of your neck — guys will catch your scent when you lean in for a hug.

17. Be obvious sometimes. Like when you “accidentally” throw your Frisbee toward cute guys in the park, an exaggerated apology lets them know you’re flirting on purpose (and in on the joke).

18. Leave this Facebook comment: “This pic is hilarious. What’s actually going on there?” After he responds, say, “You should tell me in person. :) Wanna hang out this weekend?”

19. Get text savvy. “When you’re texting, don’t respond to every single thing a guy says. Leave some questions hanging. He’ll be more invested in the conversation if he has to chase it a little!” — Brody Jenner

20. Post status updates about movies, shows or games you’re going to see — if he’s a fan too, he’ll have a reason to comment (and you’ll have an excuse to invite him along!).

21. Introduce a cute guy to your friend. It’s easier to approach him for someone else — and then you’ll get to talk to his cute buddies!

22. Pass a handwritten note at a party that says, “Just saying hi!” Slip it into his pocket — it’s a million times cuter than a text.

23. Flirt before you see him: Text, “U should wear that blue shirt tonight — it makes your arms look hot! :)”

24. Pretend you already know a guy you want to talk to. When you “realize” the mistake, say, “Oh, I thought you were someone else, but you’re actually cuter.”

25. Make him nervous. Here’s how: The first time a new crush texts you, write back, “Who is this?” When he explains, say, “JK, how could I forget you?!? :)” He’ll be hooked!

26. Paint your nails a super-girly color. It will help you get in touch with your flirty side — and make you think about how great your hands will look playfully wrapped around the bicep of a cutie!

27. Flirt with your eyes. “It’s all in the way you look at him: Walk by, kind of look him up and down, give him a slight smile, and keep walking. You can have an entire conversation without saying a word.” — Ne-Yo

28. Channel Whitney Port. She’s the definition of breezy — she never looks ruffled around guys. If you don’t have that same completely cool attitude, fake it until you really feel it.

29. Give him a (sorta) hard time. “I love when girls make fun of you a bit and try to drive you off-sides. That’s the best — when you’re like, ‘Whoa, whoa!’ — Chace Crawford

30. Leave him wanting more. Go in for a kiss at the end of the night — but then turn your head and whisper you had a nice time instead!

31. After you’ve been talking for awhile say, “Can I tell you a secret?” He’ll say yes — but then just tell him never mind, it’s stupid, you changed your mind. It will drive him crazy wondering what you were going to say — and that you won’t give in!

32. Send a quick flirt text a minute after you trade numbers. It will take him by surprise and make him smile.

33. Call him out. When you notice a guy checking you out, let him know you’re onto him and you’ll ooze confidence. A laid-back joke (“Please don’t tell me I have something in my teeth!”) will make him laugh, so it’s not too bold.

34. Picture-text him a movie poster: And say, “4 PM show — wanna go? I’ll even share my popcorn!”

35. Change the wallpaper on his phone to one of the cheesiest preset pictures — the sillier the better. Then hand it back to him and joke, “This just seemed more ‘you.'” It’s a funny way to keep up your flirty banter.

Top Ten Flirting Tips

10. Flirting is an attitude:
A good flirt is self-confident and not afraid to take risks.
Be enthusiastic and positive, it works!

9. Start a conversation:
The best opening line is saying hello.
Talk about the surroundings, ask a question, ask for help, state an opinion.

8. Have fun:
Be playful, light-hearted and spontaneous.
Show your vulnerability.

7. Use props:
Never leave home without a prop.
Props are natural conversation starters. They encourage conversation and others will be compelled to start talking to you.
Great props include: dogs, kids, unusual jewelry, a irresistable scent, a sweatshirt with your favorite passion or personalized Hoodie with your Rhinestone Initial or T-Shirt with your Rhinestone Initial ties, Guy’s Personalized Sweatshirt hats, or an interesting book or newspaper.

6. Be the host:
Change your behavior from the role of guest to host.
You are not the passive person in waiting, but rather the welcome committee.

5. Make the first move: Move closer to the person you want to meet.
Say hello!

4. Listen:
You have two ears and one mouth because you should listen twice as much as you speak.
Listening is a true art. Your flirting partner will be drawn to you.
Everyone loves to be heard.

3. Eye contact:
Make eye contact, but please look your partner in the eye gently (no more than 2-4 seconds) and then glance away.
Don’t stare it’s a turn off.

2. Compliment:
Compliment your flirting partner. The best compliments have the element of surprise.
The “flirtee” will know that you really noticed them.
Remember, your compliments must be honest, sincere and genuine.
When you receive a compliment the best response is merely, Thank You!

1. Smile:
It is contagious.
It will make you so much more approachable.
A smile lights up your face and draws people to you. You will be a people magnet.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.

3 thoughts on “Flirting Tips

 1. Hi mates, how is the whole thing, and what you would like
  to say concerning this post, in my view its genuinely remarkable for me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


six + 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>